Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Joaquin Phoenix θα λάβει $20 εκ. για το Joker 2

*
Ο Joaquin Phoenix θα λάβει ως αμοιβή $20 εκ. για να επιστρέψει στον ρόλο του Joker στο επερχόμενο sequel. Μεγάλη αύξηση για τον ηθοποιό, ο οποίος έλαβε $4.5 εκατομμύρια για την πρώτη ταινία.

Τα γυρίσματα του Joker 2 δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Συνεπώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή. Τον Ιούνιο εμφανίστηκαν στοιχεία τα οποία δείχνουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ταινία να είναι musical, με την Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn. Η Gaga βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Warner Bros. για την συμμετοχή της. Αν φτάσουν σε συμφωνία, η Gaga ενδέχεται να παίξει τον ρόλο του καλύτερου μισού του Joker, εντελώς ξεχωριστά από την Harley Quinn της Margot Robbie.


Το Joker 2 θα έχει τον ίδιο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Todd Phillips, ο οποίος σκηνοθέτησε και το A Star is Born της Lady Gaga και του Bradley Cooper.

O Phoenix επιβραβεύτηκε με Oscar καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του Joker στην πρώτη ταινία, ενώ ο Hildur Guðnadóttir κέρδισε Oscar καλύτερης μουσικής. Η ταινία ήταν υποψήφια και για καλύτερη παραγωγή και καλύτερος σκηνοθέτης μεταξύ άλλων κατηγοριών.

Ο Joker του Barry Keoghan που εμφανίστηκε στο τέλος του The Batman αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική έκδοση από τον Joker του Phoenix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*