Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Joaquin Phoenix ζει αλλόκοτες καταστάσεις στο trailer της ταινίας Beau is Afraid

Η A24 κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Beau is Afraid του Ari Aster, σκηνοθέτη των Midsommar και Hereditary.

Στο trailer πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix (Joker, Gladiator), που υποδύεται τον Beau, έναν άνδρα που μπλέκεται σε μια σουρεαλιστική περιπέτεια καθώς προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι και στη μητέρα του. Το video μας παρουσιάζει ορισμένα από τα εφιαλτικά σενάρια που θα βιώσει ο πρωταγωνιστής της νέας κωμωδίας τρόμου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου 2023.

Το καστ του Beau is Afraid συμπληρώνουν οι Nathan Lane (The Producers), Patti LuPone (Frasier), Amy Ryan (Birdman), Kylie Rogers (Home Before Dark), Parker Posey (You’ve Got Mail), Zoe Lister-Jones (How It Ends), Stephen McKinley Henderson (Lady Bird), Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark), Denis Ménochet (Inglorious Basterds) και Hayley Squires (I, Daniel Blake). Producers είναι οι Aster και Lars Knudsen (The Northman, Midsommar).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*