Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Johnny Depp είπε οριστικό αντίο στον ρόλο του Captain Jack Sparrow

*
Ο δημοφιλής ηθοποιός Johnny Depp δήλωσε ότι αποχαιρετάει και επίσημα τον ρόλο του Captain Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής. Ακόμα και αν η Disney που τον έχει απομακρύνει ήδη από τη σειρά ταινιών αλλάξει γνώμη.

Ο Depp αναφέρει ότι ναι μεν η Disney τον έχει "απολύσει", όμως ο χαρακτήρας του συνεχίζει να εμφανίζεται σε θεματικά πάρκα και πωλείται σε merchandise.


"Δεν αφαίρεσαν τον χαρακτήρα μου από τα θεματικά πάρκα. Δεν σταμάτησαν να πουλάνε κούκλες του Captain Jack Sparrow. Δεν σταμάτησαν να πουλάνε το οτιδήποτε".

Το τελευταίο διάστημα ο Johnny Depp βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της δικαστικής διαμαχης του με την πρώην σύζυγο του, Amber Heard, η οποία τον κατηγορεί για κακοποίηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*