Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Johnny Knoxville πρωταγωνιστεί στην κωμωδία Sweet Dreams (trailer)

Η Paramount Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την κωμωδία Sweet Dreams, όπου πρωταγωνιστεί ο Johnny Knoxville. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.

"Ο Morris (Knoxville) αναγκάστηκε να κλειστεί για απεξάρτηση στο κέντρο αποθεραπείας Sweet Dreams και παλεύει να αντιμετωπίσει τα συντρίμμια της ζωής του. Αλλά όταν το σπίτι του βγαίνει σε δημοπρασία, δέχεται απρόθυμα να προπονήσει την ατάλαντη ομάδα σόφτμπολ των εξαρτημένων που βρίσκονται σε φάση θεραπείας, για να κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο και να αποδείξει ότι ο καθένας, παρά το παρελθόν του, μπορεί να πετύχει τον στόχο του".


Συμπωταγωνιστούν οι: Mo Amer, GaTa, Bobby Lee, Theo Von, Brian Van Holt, Jonnie Park, Shakewell, Adam Faison, Erik Anthony Gonzalez, Beth Grant, Jay Mohr και Kate Upton.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*