Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jon Bernthal επιστρέφει ως Punisher στη σειρά Daredevil: Born Again

*
O Jon Bernthal ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Frank Castle/ The Punisher στη σειρά Daredevil: Born Again του Disney+ και θα βρεθεί στο πλευρό των Charlie Cox και Vincent D’Onofrio. Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς Daredevil, όπου συγκρούστηκε με τον πρωταγωνιστή τον οποίο υποδύεται ο Cox, λόγω της διαφορετικής ιδεολογίας τους. Επιπλέον, υπάρχει και σειρά The Punisher, χωρισμένη σε δύο σεζόν. Εκτός του Bernthal, σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Daniel Webber και Deborah Ann Woll.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Bernthal αποκάλυψε ότι θα επανέλθει στον ρόλο του Frank Castle για λογαριασμό του MCU, αν η Marvel Studios συνεχίσει να αναδεικνύει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*