Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jon Bernthal μας προϊδεάζει για την επιστροφή του Punisher στο MCU

*
Οι fans της Marvel περιμένουν με αγωνία νέα για μια πιθανή επιστροφή του Punisher στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με τον ηθοποιό Jon Bernthal να αφήνει να εννοηθεί ότι θα το δούμε σύντομα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο Bernthal μοιράστηκε μια φωτογραφία του One Batch, Two Batch, ένα βιβλίο που γνωρίζουμε ότι είναι το αγαπημένο βιβλίο της κόρης του Frank Castle, Lisa, το οποίο της διάβαζε πριν πεθάνει.


Το βιβλίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τέταρτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Daredevil, με τίτλο “Penny and Dime”, και χρησίμευσε επίσης ως η προέλευση της φράσης του Punisher “One Batch, two batch, penny and dime”.

Ο Bernthal μίλησε πρόσφατα για την επιστροφή του ως Punisher, λέγοντας στο Collider ότι πρέπει να γίνει σωστά για να λειτουργήσει.

«Νομίζω ότι υπάρχει λόγος που αυτός ο χαρακτήρας έχει απήχηση τόσο έντονα» δήλωσε. «Στις καρδιές και τα μυαλά των οπαδών των κόμικς, των πληρωμάτων πρώτων βοηθειών και των ανθρώπων του στρατού και σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι όλοι έχουν ένα μικρό κομμάτι του Φρανκ Καστλ μέσα τους. Υπάρχει πολύ έντονα μέσα μου και νοιάζομαι βαθιά για αυτόν τον χαρακτήρα.

«Ξέρω επίσης ότι είναι απολύτως απαραίτητο, αν το κάνουμε, να το κάνουμε σωστά και να έχουμε πραγματική, «ιερή» ακεραιότητα και πίστη στο υλικό της πηγής και σε αυτό που βρίσκεται στον πυρήνα του Φρανκ. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βεβαιωθώ ότι, αν και όταν το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*