Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κακός χαμός με την ταινία Borderlands, ο Craig Mazin ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά του!

*
Πολύ κακές μέρες περνάει η μεταφορά του Borderlands στον κινηματογράφο, αφού ρεπορτάζ αναφέρει μια κατάσταση χαμού στην φάση του post production. H ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2015 και έκτοτε έχει περάσει από πολλές τρικυμίες. Αν και τα γυρίσματα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2021, ακόμη δεν έχουμε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και όπως αναφέρει το World of Reel, η κατάσταση στη φάση που βρισκόμαστε είναι χαοτική. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο συγγραφές Craig Mazin (The Last of Us, HBΟ) απελπίστηκε με αυτό το χάος και ζήτησε να αφαιρεθεί εντελώς το όνομά του από το project και να χρησιμοποιηθεί το ψευδώνυμο Joe Crombie. Ουδείς γνωρίζει πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το σκηνικό, καθώς η μόνη ενημέρωση που είχαμε προσφάτως ήταν από τον σκηνοθέτη Tim Miller, ο οποίος και ανέβαλε κάποια εξτρά γυρίσματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*