Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Karl Urban υποψήφιος για τον ρόλο του Johnny Cage στην ταινία Mortal Kombat 2

*
Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς The Boys, Karl Urban λέγεται ότι θα υποδυθεί τον Johnny Cage στην ταινία Mortal Kombat 2. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Wrap, ο ηθοποιός βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με τη New Line Cinema για να αναλάβει τον ρόλο. Ο Urban έχει επίσης υποδυθεί τον Skurge the Executioner στο Thor: Ragnarok και τον Leonard McCoy στο reboot του Star Trek. Ακόμα, αυτός δεν θα είναι ο πρώτος του ρόλος σε κινηματογραφική μεταφορά video game, μιας όπως ίσως θυμόσαστε πρωταγωνίστησε στην ταινία Doom (2005), μαζί με τον Dwayne Johnson.

Το σενάριο του Mortal Kombat 2 έχει γράψει ο Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy) και η σκηνοθεσία αναμένεται να ανατεθεί στον Simon McQuoid, που δημιούργησε και την πρώτη ταινία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*