Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Keanu Reeves ήθελε τον John Wick νεκρό, όμως παραγωγός της σειράς παραδέχεται πως ίσως και να ζει

*
Ένας από τους producers της κινηματογραφικής σειράς John Wick μίλησε για το ενδεχόμενο επιβίωσης του διάσημου χαρακτήρα που υποδύεται ο Keanu Reeves, ύστερα από το φινάλε του John Wick 4.

Ο Basil Iwanyk (The Expendables, A Star is Born) δήλωσε πως ο Reeves σχεδόν παρακαλούσε για τον θάνατο του John Wick στις περισσότερες ταινίες. «Το γύρισμα αυτών των ταινιών είναι εξουθενωτικό και καταστρέφει τον Keanu, σωματικά και συναισθηματικά» σχολίασε ο Iwanyk, «μέχρι να τις τελειώσουμε λέει πως δεν μπορεί να το ξανακάνει ποτέ αυτό κι εγώ συμφωνώ μαζί του. Έλεγε πως θέλει τον Wick νεκρό στο τέλος σχεδόν κάθε ταινίας».

Στο φινάλε του John Wick 4 βλέπουμε το υποτιθέμενο τέλος του διάσημου χαρακτήρα, όμως ο Iwanyk λέει ότι, παρόλο που ο Reeves θα ήταν πολύ ευχαριστημένος με αυτό, αφέθηκε ένα άνοιγμα μεγέθους… 10% για το ενδεχόμενο της επιβίωσής του. Αυτό κάθε άλλο παρά νέο αποτελεί για τους πιστούς fans της σειράς, αφού πρόκειται για κάτι που υποπτεύονται από καιρό: η ταινία ποτέ δε δείχνει το πτώμα του John Wick, ενώ στον τάφο του, ο σκύλος του παρατηρείται να κοιτάζει κάτι πολύ συγκεκριμένο στον ορίζοντα.


Πάντως, ο Reeves θα επιστρέψει στον ρόλο του Wick έτσι κι αλλιώς. Η ταινία spin-off Ballerina θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου 2024. Στο καστ της είναι οι Reeves, Ana de Armas, Gabriel Byrne, Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus και Ian McShane.

Το universe του John Wick θα διευρυνθεί αρκετά νωρίτερα από την πρεμιέρα του Ballerina, αφού στις 22 Σεπτεμβρίου 2023 θα κάνει ντεμπούτο στο Peacock η σειρά prequel The Continental. Στο show θα εμφανίζονται οι Colin Woodell, Mel Gibson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate, Ben Robson, Peter Greene, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb, Katie McGrath, Ray McKinnon, Adam Shapiro, Mark Musashi και Marina Mazepa.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*