Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Keanu Reeves προοριζόταν για πρωταγωνιστής του Fast X

*
O πρωταγωνιστής του Fast X, Alan Ritchson (Agent Aimes), αποκαλύπτει ότι ο Keanu Reeves προοριζόταν αρχικά να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο.

"Δούλευα σε μια ταινία με τη Hilary Swank στο Winnipeg μέσα σε δριμύ ψύχος όταν μου τηλεφώνησαν για να με ενημερώσουν ότι είχαν αλλάξει τα σχέδια με τον Keanu Reeves, που νομίζω ότι αρχικά επρόκειτο να να παίξει τον ρόλο μου. Δύσκολη η διαδοχή", δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly ο ηθοποιός του Reacher.


"Έλαβα ένα ακόμα τηλεφώνημα ενώ ήμουν σε γύρισμα από τον Jeff, που είναι παραγωγός του Fast, και φαινόταν πεσμένος. Ήταν σε στυλ, ω Θεέ μου, ό,τι έχεις να πεις πες το γρήγορα, θα το αντέξω. Είμαι μεγάλος. Δεν πρόκειται να δουλέψεις με τον Justin σε αυτό. Κι εγώ ήμουν σε φάση...υπολογίζομαι ακόμα για την ταινία;".

"Ναι απάντησε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί σου, όμως έχουμε αποφασίσει να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Justin. Εγώ είπα εντάξει, μπορείς απλά να το πεις την επόμενη φορά. Και είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*