Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Jonah Hill

*
Ο Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Outcome, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Jonah Hill. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, o Hill θα γράψει το σενάριο σε συνεργασία με τον Ezra Woods και θα έχει συμμετοχή στην παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Strong Baby. Λεπτομέρειες για το σενάριο δεν έχουν γίνει γνωστές. Το βέβαιο είναι ότι πριν τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν οι προσφορές από τα studios και τις πλατφόρμες streaming για το ποιός θα αποκτήσει τα δικαιώματα.

Αυτή την εποχή ο Reeves μετέχει στα γυρίσματα της ταινίας Ballerina, όπου εμφανίζεται στον ρόλο του John Wick. Πρόκειται για ένα spin-off της δημοφιλούς σειράς ταινιών, με πρωταγωνίστρια της Ana de Armas, που που υποδύεται μια νεαρή γυναίκα η οποία αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς. Υπάρχει βεβαίως και το John Wick: Chapter 4, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*