Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Lance Reddick θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Percy Jackson and the Olympians του Disney Plus

*
Ο Lance Reddick αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Percy Jackson and the Olympians του Disney Plus. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety θα υποδυθεί τον Δία, ενώ ο Toby Stephens θα έχει τον ρόλο του Ποσειδώνα. Όπως ηδη γνωρίζουμε, ο Lin-Manuel Miranda θα είναι ο τηλεοπτικός Ερμής.

Το σενάριο βασίζεται στη δημοφιλή σειρά βιβλίων του Rick Riordan. Ακολουθεί τα χνάρια του 12χρονου ημίθεου Percy Jackson (Walker Scobell), που κατηγορείται από τον Δία ότι έκλεψε τον κεραυνό. Τον Percy συντροφεύουν οι δύο φίλοι του, η Annabeth Chase (Leah Sava Jeffries), κόρη της θεάς Αθηνάς και ο Grover Underwood (Aryan Simhadri), ένας σάτυρος που παριστάνει τον 12χρονο.


Στο cast μετέχουν επίσης οι Virginia Kull, Glynn Turman, Jason Mantzoukas, Megan Mullally, Timm Sharp, Dior Goodjohn, Olivea Morton, Charlie Bushnell, Adam Copeland, Suzanne Cryer, Jessica Parker Kennedy, Timothy Omundsen και Jay Duplass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*