Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Laurence Fishburne είναι το νέο μέλος του cast της σειράς The Witcher

*
Ο Laurence Fishburne είναι επίσημα το νέο μέλος του cast της σειράς The Witcher του Netflix. Ο ηθοποιός, γνωστός ως Morpheus των The Matrix, θα υποδυθεί τον Regis. Ο χαρακτήρας του περιγράφεται ως "κουρέας-χειρουργός με μυστηριώδες παρελθόν".

Σε δήλωσή του, ο Fishburne αναφέρει πως είναι "αρκετά ενθουσιασμένος που θα εισέλθει στο cast και πως ανυπομονεί να εξερευνήσει το κόσμο του The Witcher".


Ο Fishburne δεν είναι η μόνη προσθήκη στο cast. Ο Liam Hemsworth θα υποδυθεί τον Geralt of Rivia, ρόλος τον οποίο είχε ο Henry Cavill μέχρι την τρίτη σεζόν. Αν και δεν γνωρίζουμε το λόγο που ο Cavill εγκατέλειψε το ρόλο, αρκετοί fans θεωρούν πως το έκανε γιατί δεν του άρεσε η κατεύθυνση που έπαιρνε η σειρά, με την ομάδα παραγωγής να απομακρύνεται από την ιστορία των βιβλίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*