Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Lee Jung-Jae του Squid Game περιγράφει έναν διαφορετικό 456 στη δεύτερη σεζόν της σειράς

*
Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον συμμετέχοντα 456 στο παιχνίδι ζωής και θανάτου της σειράς Squid Game, Lee Jung-jae, αποκάλυψε μια λεπτομέρεια από την επερχόμενη δεύτερη σεζόν της.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς – φαινόμενο του Netflix έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο show και για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτόν στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ο 456 επιστρέφει εξωτερικεύοντας την σκοτεινότερη πλευρά του, κάτι που φαντάζει και απόλυτα λογικό, δεδομένου του φινάλε της πρώτης σεζόν. Φαίνεται λοιπόν πως ο Seong Gi-hun (Jung-jae / 456) έρχεται με εκδικητικές διαθέσεις.

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων του Squid Game είναι διαθέσιμος στο Netflix. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*