Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Lee Jung-Jae του Squid Game πρωταγωνιστής στη σειρά The Acolyte του Disney+

*
Ο Lee Jung-Jae που έγινε ευρύτερα γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Squid Game, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή The Acolyte του Disney Plus. Έτσι, θα βρεθεί στο πλευρό των Jodie Turner-Smith και Amandla Steinberg, που προστέθηκαν πρόσφατα στο cast, δίχως να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος τους. O Jung-Jae υποδύθηκε τον Seong Gi-hun στο survival drama Squid Game και μέσω του ρόλου αυτού κέρδισε υποψηφιότητες για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε Golden Globe, Primetime Emmy, Critics' choice και Screen Actors Guild Awards.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το σενάριο της σειράς The Acolyte πέρα από το γεγονός ότι θα είναι ένα θρίλερ μυστηρίου, με γεγονότα που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της εποχής της High Republic, 100 χρόνια πριν από εκείνα των prequels. Την εποχή αυτή, τόσο οι Jedi όσο και η Republic βρίσκονται στο απώγειό τους- πριν κυριαρχήσει η Empire. Στον κόσμο του Star Wars, "acolyte" είναι κάποιος που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τη Force και να εκπαιδεύεται από έναν έμπειρο Sith Lord.


Showrunner θα είναι η Leslye Headland, συνδημιουργός του Russian Doll (Netflix).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*