Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Leonardo DoCaprio ίσως έχει θέση στο μέλλον της σειράς Squid Game

*
Δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον Leonardo DiCaprio να μετέχει σε μελλοντικές σεζόν της βραβευμένης σειράς του Netflix, Squid Game όπως δήλωσε ο βραβευμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Hwang Dong-hyuk.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής στη δεύτερη σεζόν της σειράς, ο Hwang απάντησε: "Δεν θα υπάρει κανένας γνωστός ηθοποιός του Hollywood στη δεύτερη σεζόν. Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο και αν κάτι αλλάξει, αυτό ίσως συμβεί στην τρίτη σεζόν- όμως η δεύτερη σεζόν παραμένει στην Korea. Ο Leonardo DiCaprio έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλος fan του "Squid Game", οπότε αν ο χρόνος ή οι περιστάσεις το επιτρέψουν, ίσως να του ζητήσουμε να μετεχει στα παιχνίδια".


Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώθηκε ότι τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσουν το 2023 και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*