Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mads Mikkelsen αναφέρει πως το Indiana Jones 5 θα θυμίζει τις πρώτες δύο ταινίες

*
Ο Mads Mikkelsen αποκάλυψε πως η επερχόμενη ταινία Indiana Jones θα γυρίσει στις ρίζες της. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως 'θυμίζει νοσταλγικά τις δύο πρώτες ταινίες', ενώ παράλληλα δηλώνει πως το Raiders of the Lost Ark ήταν η αγαπημένη του ταινία Indiana Jones.

Όσον αφορά τον Harrison Ford, ο οποίος πλέον είναι 80 χρονών, ο Mikkelsen αναφέρει πως είναι εντυπωσιασμένος και ταυτόχρονα τρομαγμένος από την ενέργειά του. "Ήταν η πρώτη φορά που τον γνώρισα και είναι ένα απίστευτα δυνατό άτομο. Όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και σωματικά. Θύμαμαι στα πρώτα γυρίσματα τελειώσαμε στις πέντε το πρωί. Τότε πήρε το ποδηλατό του και έκανε μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων. Ο Harrison είναι ένα τέρας, ένα πολύ καλό τέρας".


Θυμίζουμε πως το cast αποτελείται από την Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas και Harrison Ford. Αν και ο Steven Spielberg σκηνοθέτησε τις πρώτες τέσσερις ταινίες του franchise, το πέμπτο -ανώνυμο μέχρι στιγμής- sequel έχει αναλάβει ο James Mangold (Logan, The Wolverine, Ford V Ferrari).

Τέλος, ο Mikkelsen παίζει τον ρόλο του Gillert Grinderlwald στην ταινία Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, το οποίο ήδη προβάλλεται στους κινηματογράφους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*