Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mads Mikkelsen θεωρεί αναπόφευκτη την επιστροφή του “Hannibal”

*
Παρόλο ακόμα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια, ο Mads Mikkelsen είναι βέβαιος ότι μια αναβίωση του Hannibal θα συμβεί στο μέλλον.

Μιλώντας με το Business Insider, ο Mikkelsen, που υποδύθηκε τον Hannibal Lecter στο Hannibal του NBC, ρωτήθηκε εάν είχε κάποια συζήτηση με τον δημιουργό της σειράς Bryan Fuller για μια πιθανή επιστροφή. «Δεν είναι μυστικό ότι όλοι εμείς που ήμασταν μέρος του καστ, και ο Bryan, θέλουμε να επιστρέψουμε», είπε ο Mikkelsen.

«Πρέπει να συμβεί όμως σύντομα γιατί γερνάμε. Αλλά η ιστορία μπορεί από μόνη της να κάνει ένα χρονικό άλμα, μπορεί να έχει αυτό το κενό, που είναι καλό. Τώρα το θέμα είναι να βρεθεί το πού θα παίξει [πλατφόρμα ή καλωδιακή τηλεόραση], αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρω. Αγαπάμε τη σειρά και φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι που την αγαπούν επίσης. Στο μεταξύ προέκυψε η ευκαιρία να δουλέψω μαζί του στο Dust Bunny, και έτσι πήρα μια μικρή γεύση από παρελθόν».


Ο Mikkelsen σημείωσε ότι ο Fuller έχει ήδη «μερικές ιδέες» για την επιστροφή.

«Πραγματικά δεν μπορώ να αποκαλύψω καμία, σε περίπτωση που ξεκινήσουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι το έχουν φτιάξει κάπως», πρόσθεσε.

Το Hannibal κυκλοφόρησε στο NBC τον Απρίλιο του 2013. Προβλήθηκε για τρεις σεζόν, με τη σειρά να εξετάζει την ασυνήθιστη σχέση μεταξύ του ειδικού ερευνητή του FBI Will Graham (Hugh Dancy) και του δικαστικού ψυχίατρου Hannibal Lector, με το δεύτερο από τους δύο να είναι κρυφά κανίβαλος και κατά συρροήν δολοφόνος γνωστός ως Chesapeake Ripper.

Ευρέως αγαπημένη από τους οπαδούς του τρόμου, η σειρά περιλάμβανε επίσης τους Caroline Dhavernas, Hettienne Park, Laurence Fishburne, Scott Thompson, Aaron Abrams και Gillian Anderson.

Οι τρεις σεζόν του Hannibal είναι επί του παρόντος διαθέσιμες για streaming στο ERTFLIX. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*