Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Master Chief θα ρισκάρει τα πάντα στη δεύτερη σεζόν της σειράς Halo (trailer)

Το Paramount+ δημοσίευσε το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Halo. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα video streaming στις 8 Φεβρουαρίου 2024.

Στη δεύτερη σεζόν, ο Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) οδηγεί την ομάδα των ελίτ Spartans ενάντια στην εξωγήινη απειλή που είναι γνωστή ως Covenant. Στον απόηχο ενός συγκλονιστικού γεγονότος σε έναν έρημο πλανήτη, ο John δεν μπορεί να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι ο πόλεμος του πρόκειται να αλλάξει και ρισκάρει τα πάντα για να αποδείξει αυτό που κανείς άλλος δεν θα πιστέψει – ότι η Covenant ετοιμάζεται να επιτεθεί στο μεγαλύτερο οχυρό της ανθρωπότητας. Με τον γαλαξία στο χείλος του γκρεμού, ο John ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει το κλειδί για τη σωτηρία της ανθρωπότητας ή την εξαφάνισή της: το Halo.


To cast περιλαμβάνει τους ηθοποιούς Pablo Schreiber (American Gods) ως Master Chief, Spartan-117, Natascha McElhone (Californication) ως Dr. Halsey, Jen Taylor (Halo game series, RWBY), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders), Fiona O’Shaughnessy (The Forgiven), Tylan Bailey, Danny Sapani (Penny Dreadful), Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) και Christina Bennington.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*