Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mel Gibson πρωταγωνιστεί στην ταινία θρίλερ On The Line

*
Ο βραβευμένος με Oscar, Mel Gibson θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία θρίλερ On The Line. Σε αυτήν υποδύεται έναν ραδιοφωνικό παραγωγό, που έχει να αντιμετωπίσει έναν ακροατή ο οποίο συμπεριφέρεται με άκρως εχθρικό τρόπο. Μάλιστα ο ακροατής εκτοξεύει απειλή στον αέρα, λέγοντας ότι θα σκοτώσει όλη την η οικογένεια του παραγωγωγού. Προκειμένου να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Gibson πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι επιβίωσης που θα τον κρατήσει απασχολημένο όλη νύχτα. Ο μόνος τρόπος να κερδίσει είναι να αποκαλύψει την ταυτότητα του εχθρικού ακροατή.

Σκηνοθέτης, σεναριογάφος και παραγωγός είναι ο Romuald Boulanger.


Στο πλευρό του Gibson εμφανίζοντα οι Kevin Dillon (Entourage), Enrique Arce (Terminator: Dark Fate), William Moseley (The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrobe) και Nadia Farès (Luther). Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*