Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael B. Jordan θέλει να δημιουργήσει ένα anime spin-off των ταινιών Creed

*
Ο Michael B. Jordan, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας Creed III, έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον του franchise. Μαζί με την MGM, θυγατρική της Amazon, ο ηθοποιός ονειρεύεται τη δημιουργία ενός anime spin-off της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς, που διαδέχθηκε τις ταινίες Rocky.

Το Creed III έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στο box office μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα, ξεπερνώντας τις ταινίες που διαδέχεται. Άρα, η αναζήτηση ιδεών για spin-offs από το στούντιο είναι απόλυτα λογική, με αναφορές μέσων του εξωτερικού να επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις μεταξύ MGM και Jordan, σχετικά με τη διεύρυνση του σύμπαντος της σειράς. Ένα λοιπόν από αυτά τα spin-offs, φαίνεται πως θα έρθει υπό την μορφή μιας σειράς anime.


Πριν από την πρεμιέρα του Creed III, ο Jordan μίλησε για τις αναφορές σε anime που ήθελε να υπάρχουν στην ταινία, αναφέροντας shows όπως τα Naruto και Full Metal Alchemist. Ζήτησε μάλιστα από τον συμπρωταγωνιστή του, Jonathan Majors, να μελετήσει διάφορα anime πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ώστε να αντιληφθεί καλύτερα τη δυναμική μεταξύ των χαρακτήρων Adonis και Damian Anderson.

Θα δοθεί άραγε το πράσινο φως για μια τέτοια παραγωγή;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*