Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael Douglas υποδύεται τον Benjamin Franklin στη νέα σειρά του Apple TV+ (trailer)

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη σειρά “Franklin” με πρωταγωνιστή τον Michael Douglas, αναφορικά με τη ζωή και το έργο του Βενιαμίν Φρανκλίνου, που θα προβληθεί στο Apple TV+.

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο βιβλίο της Stacy Schiff A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα streaming στις 12 Απριλίου 2024.


«Τον Δεκέμβριο του 1776, ο Βενιαμίν Φρανκλίνος είναι παγκοσμίως γνωστός για τα ηλεκτρικά του πειράματα», αναφέρει η σύνοψη της σειράς. «Αλλά το πάθος και η δύναμή του δοκιμάζονται όταν ξεκινά μια μυστική αποστολή στη Γαλλία - με τη μοίρα της αμερικανικής ανεξαρτησίας να κρέμεται από μια κλωστή».

Εκτός από τον Douglas, στο Franklin πρωταγωνιστούν οι Noah Jupe (A Quiet Place) ως Temple Franklin, Thibault de Montalembert (Call My Agent!) ως Comte de Vergennes, Daniel Mays (Line of Duty) ως Edward Bancroft, Ludivine Sagnier (Lupin) ως Madame Brillon, Eddie Marsan (Ray Donovan) ως John Adams, Assaad Bouab (Call My Agent! ) ως Beaumarchais, η Jeanne Balibar (Irma Vep) ως Madame Helvetius και ο Theodore Pellerin (There's Someone Inside Your House) ως Marquis de Lafayette.

Ο Tim Van Patten είναι ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, ενώ οι Kirk Ellis και Howard Korder είναι οι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Douglas, Tony Krantz, Mark Mostyn και Richard Plepler.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*