Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael Jackson ήθελε τον ρόλο του Morpheus στο The Sandman (video)

Η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς comic books The Sandman υπήρχε ως ιδέα από τα ‘90s και ο Neil Gaiman αποκαλύπτει πως το project είχε τότε την προσοχή του Michael Jackson.

Ο συγγραφέας εμφανίστηκε στο live podcast του Josh Horowitz και μίλησε για την περίοδο που συζητούσε με την Warner Bros. την πιθανότητα δημιουργίας μιας σειράς The Sandman. Μεταξύ αυτών των συζητήσεων, το 1996, ο τότε πρόεδρος της εταιρείας του είπε πως ο Michael Jackson ενδιαφέρεται να υποδυθεί τον ρόλο του Morpheus. Αφού μοιράστηκε αυτό το γεγονός με το κοινό, ο Gaiman άφησε να εννοηθεί πως δεν ενθουσιάστηκε ποτέ με αυτήν την ιδέα.

Η σειρά comic books The Sandman ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 1989 και ολοκλήρωσε την ιστορία της τον Μάρτιο του 1996. Η live-action μεταφορά της ήρθε τελικά λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, αφού έκανε πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου του 2022 στο Netflix. Δυόμισι δεκαετίες μετά από τις πρώτες σχετικές συζητήσεις δηλαδή.

Στη σειρά The Sandman του Netflix εμφανίζονται οι Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Vivienne Acheampong, Patton Oswalt, David Thewlis, Jenna Coleman, Gwendoline Christie, Kirby Howell-Baptiste, Ferdinand Kingsley, Sandra James-Young, Kyo Ra, Razane Jammal, Melissanthi Mahut και Arthur Darvill.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*