Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Μichael Keaton επιστρέφει στο νέο trailer του Beetlejuice Beetlejuice

Ένα νέο trailer για το Beetlejuice Beetlejuice κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Pictures.

Στο νέο trailer για το Beetlejuice Beetlejuice, που αποτελεί την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Beetlejuice του 1988, παρουσιάζεται η επιστροφή του αγαπημένου ομώνυμου χαρακτήρα του Michael Keaton. Σε σκηνοθεσία του Tim Burton, η ταινία βγαίνει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.


«Ο Beetlejuice επέστρεψε! Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Ακόμα στοιχειωμένη από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστατημένη έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη για τη μεταθανάτια ζωή ξαναανοίγει κατά λάθος. Με τα προβλήματα ορατά και στις δύο πλευρές, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος.»

Μαζί με τον Keaton, στο Beetlejuice Beetlejuice πρωταγωνιστούν η Winona Ryder ως Lydia Deetz, η Catherine O'Hara ως Delia Deetz, ο Justin Theroux ως Rory, η Monica Belluci ως σύζυγος του Βeetlejuice, η Jenna Ortega ως Astrid Deetz και ο Willem Dafoe ως Wolf Jackson.

Επιπλέον, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Arthur Conti, Filipe Cates και Burn Gorman.

Η ιστορία του Beetlejuice Beetlejuice προέρχεται από τους Alfred Gough, Miles Millar και Seth Grahame-Smith, με τους Gough και Millar να γράφουν το σενάριο. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper και Burton, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith και David Katzenberg.

Η ταινία Beetlejuice Beetlejuice κυκλοφορεί στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών και IMAX στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, από την Warner Bros. Pictures. Στην Ελλάδα την περιμένουμε επίσης μέσα στον Σεπτέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*