Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael Key και ο Jordan Peele δημιουργούν στρατό νεκρών στην ταινία Wendell & Wild του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer για την κωμική ταινία τρόμου Wendell & Wild trailer του Henry Selick. Στο δίδυμο των πρωταγωνιστών δανείνουν τη φωνή τους οι Keegan-Michael Key και Jordan Peele. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου 2022. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχει πρωταγωνιστεί η Kat, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι που ζει ξανά και ξανά τον θάνατο των γονιών της μέσα από τους εφιάλτες της. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές στο δίδυμο των δαιμόνων, καθώς η Kat μετατρέπεται σε Hell Maiden. Η Kat πρέπει να συνεργαστεί με τη Sister Helley και τον νέο της φίλο για να σταματήσουν τα πλάνα των δαιμόνων που είναι να δημιουργήσουν ένα στρατό από νεκρούς.

Στο Wendell & Wild ακούγονται οι φωνές των Keegan-Michael Key (Prom), Jordan Peele (Nope), Lyric Ross (This Is Us, Ironheart) ως Kat, Angela Bassett (Black Panther: Wakanda Forever) ως Sister Helley, James Hong (Kung Fu Panda films) ως Father Bests και Ving Rhames (Mission: Impossible films, Lilo & Stitch films) ως Buffalo Belzer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*