Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο νέος Superman εξηγεί την ατμόσφαιρα της ταινίας

*
Ο πρωταγωνιστής του Superman, David Corenswet, μίλησε για την επερχόμενη ταινία, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο συνδιευθύνων σύμβουλος των DC Studios, James Gunn. Ο ηθοποιός ανέφερε πως παίρνει έμπνευση από τις ιστορίες “Superman for All Seasons” και “All-Star Superman”, αλλά ταυτόχρονα, ο Gunn και οι συνεργάτες του θα κάνουν κάτι μοναδικό με την ταινία.

Σύμφωνα με τον David Thompson του The Direct, ο οποίος μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο X του Corenswet, ο ηθοποιός είπε για τον Superman: «[Ανέφερε] πως τα vibes της νέας ταινίας βασίζονται στο For All Seasons & All-Star, αλλά η ιστορία είναι ‘εντελώς δική τους’. Επίσης, [είναι] ο πιο καλός τύπος στον κόσμο! Εντυπωσιακά τεράστιος, υπέροχη χειραψία, επίσης με χτύπησε (φιλικά) στο στήθος».


Στο Superman, ο Corenswet θα έχει μαζί του την Rachel Brosnahan ως Lois Lane και τον Nicholas Hoult ως Lex Luthor. Άλλα επιβεβαιωμένα μέλη του καστ είναι ο Wendell Pierce ως Perry White, η Isabela Merced ως Hawkgirl, ο Edi Gathegi ως Mister Terrific, ο Nathan Fillion ως Guy Gardner, ο Skyler Gisondo ως Jimmy Olsen και ο Terence Rosemore ως Otis. Υπάρχουν φήμες ότι η Milly Alcock μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της ως Supergirl με μια εμφάνιση-έκπληξη στο Superman, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*