Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nick Offerman ξεσπάθωσε κατά των ομοφοβικών αντιδράσεων για το The Last of Us

*
Ο Nick Offerman αντέδρασε κατά των ομοφοβικών αντιδράσεων στο επεισόδιό του στο The Last of Us που συμμετείχε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα Independent Spirit Awards. Κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας Β΄ Ρόλου σε μια Νέα Σειρά για τον ρόλο του ως Bill στην τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού.

"Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι έκπληκτος που βρίσκομαι σε αυτήν την κατηγορία, είναι απίθανο", είπε ο Offerman. "Ευχαριστώ το HBO που είχε τα κότσια να συμμετάσχει σε αυτήν την παράδοση αφήγησης ιστοριών που είναι πραγματικά ανεξάρτητη. Ιστορίες με κότσια που όταν κατευθύνεται το ομοφοβικό μίσος προς εμένα λέγοντας, "Γιατί έπρεπε να κάνετε μια γκέι ιστορία;", λέμε, "Επειδή κάνεις ερωτήσεις σαν αυτή. Δεν είναι μια γκέι ιστορία, είναι μια ιστορία αγάπης, ηλίθιε!".

Στη σειρά, ο Bill είναι ένας μισάνθρωπος που ζει απομονωμένος κατά τη διάρκεια της μετααποκαλυπτικής κοινωνίας των ΗΠΑ, μέχρι που συναντά τον Frank, που υποδύεται ο Murray Bartlett. Η ιστορία αγάπης τους είναι το κεντρικό θέμα στο επεισόδιο 3 του The Last of Us, με τη σειρά να απολαμβάνει θετικών σχολίων από κοινό και κριτικούς. Οι δύο χαρακτήρες είχαν μικρούς ρόλους στο παιχνίδι The Last of Us, αλλά η τηλεοπτική σειρά τους ανέδειξε και χρησιμοποίησε το επεισόδιο για να καταγράψει τη συνάντησή τους και τον έρωτά τους έως τον αναπόφευκτο θάνατό τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*