Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nicolas Cage ως Dracula στο πρώτο trailer της ταινίας Renfield

Το πρώτο trailer για την κωμωδία τρόμου Renfield μας δίνει μια πρώτη γεύση από τους Nicolas Cage και Nicholas Hoult ως Dracula και Renfield αντίστοιχα. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 14 Απριλίου 2023.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Renfield, το δεξί χέρι του Dracula, ο οποίος νιώθει εξαντλημένος μετά από αιώνες στη δούλεψη του σκοτεινού άρχοντά του. Η ευκαιρία να ανατρέψει την κατάθλιψη στη ζωή του, έρχεται όταν ερωτεύεται μια… τροχονόμο.


Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Chris McKay (The Tomorrow War, The Lego Batman Movie) και σεναριογράφοι οι Ryan Ridley και Robert Kirkman (The Walking Dead). Μαζί με τους Cage και Hoult, εμφανίζονται οι Awkwafina (The Farewell), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Ben Schwartz (Parks and Recreation), Andrian Martinez (Focus) και Bess Rous (Ghostbusters).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*