Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο παραγωγός Jon Landau μας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε στα Avatar 3, Avatar 4 και Avatar 5

*
To Avatar: The Way of Water συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των σινεφίλ παγκοσμώς, με τις εισπράξεις του να έχουν ξεπεράσει τα $2,13 δισ. Με την επιτυχία αυτή είναι βέβαιο πως θα υπάρξει και συνέχεια. Ο James Cameron έχει ήδη γυρίσει το Avatar 3 και μέρος του Avatar 4, με το Avatar 5 να έρχεται επίσης ακόμα πιο κοντά.

Σε πρόσφατη συνεντευξή του στο περιοδικό Empire, ο παραγωγός Jon Landau μίλησε για το τι θα πρέπει να αναμένουμε από τις επόμενες ταινίες. Ο Cameron είχε αναφερθεί σε μια νέα φυλή Na’vi και ο Landau αποκάλυψε πως πρόκειται για τους Ash People, που περιγράφονται ως άγρια, ηφαιστιακή φυλή. Αρχηγός τους είναι η Varang, την οποία υποδύεται η Oona Chaplin.


"Υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Na’vi. Συχνά, η άνθρωποι δεν βλέπουν την κακία τους. Ποια είνα η αιτία που τους μετατρέπει σε κακούς; Ίσως υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν τα γνωρίζουν".

Επίσης ο Landau είπε ότι θα υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό άλμα στο Avatar 4, που στη συνέχεια θα οδηγήσει στος Avatar 5, για το οποίο ήδη γνωρίζουμε ότι ένα μέρος από τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται στη Γη. Στο παρελθόν ο παραγωγός είχε αποκαλύψει ότι σκοπός είναι να καταλάβει η Neytiri τι υπάρχει στη Γη. Θα είναι μια περίοδος που η Γη μαστίζεται από τον υπερπληθυσμό, με τη μείωση των φυσικών πόρων να κάνει τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη.

"Δεν θέλουμε όμως να δώσουμε μια ζοφερή εικόνα για το που βαδίζει ο κόσμος μας. Οι ταινίες σχετίζονται και με την ιδέα του τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε αυτή την πορεία", συμπλήρωσε ο Landau.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*