Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Pedro Pascal δεν θυμόταν ότι πήρε τον ρόλο του Joel στο The Last of Us

*
O Pedro Pascal είχε σχεδόν ξεχάσει ότι είχε πάρει τον ρόλο του Joel στη σειρά The Last of Us του HBO.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The Tonight Show του Jimmy Fallon, ο Pascal εξήγησε ότι κατά τη διαδικασία επιλογής του cast, όταν έλαβε το σενάριο ήταν στο Λονδίνο και η υπόλοιπη ομάδα παραγωγής του The Last of Us στο Λος Άντζελες Διάβασε το σενάριο, μίλησε με τον δημιουργός της σειράς Craig Mazin και όλα πήγαιναν καλά. Στη συνέχεια μίλησε και με τον Neil Druckman και η μεταξύ τους συζήτηση εξελίχθηκε πολύ καλά. Όμως η διαφορά ώρας δημιούργησε πρόβλημα.


"Σε αυτό το σημείο είναι πραγματικά πολύ αργά και πρέπει να σηκωθώ νωρίς το πρωί. Πήρα ένα Ambien για να κοιμηθώ- προληπτικά- επειδή η αδρεναλίνη και οι ελπίδες μου ήταν στα ύψη", είπε ο Pascal.

Έπειτα έλαβε μια κλήση από την ομάδα του Last of Us που τον ενημέρωσε ότι είχε πάρει τον ρόλο, όμως λόγω του υπνωτικού χαπιού δεν θυμόταν τίποτα την επόμενη ημέρα.

"Ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά δεν θυμόμουν. Ξύπνησα το πρωί και η πρώτη σκέψη μου ήταν, θέλω αυτή τη δουλειά", συμπλήρωσε ο Pascal.

Μετά τον έπιασε ανησυχία, ότι λόγω της διαφοράς ώρας θα έπρεπε να περιμένει όλη μέρα για απάντηση από τους παραγωγούς. Φοβόταν αυτή την παρατεταμένη αναμονή και ανησυχούσε ότι θα του αποσπούσε την προσοχή όλη μέρα. Στη συνέχεια έλεγξε τα μηνύματα στο κινητό του, είδε όλους να τον συγχαίρουν και συνειδητοποίησε ότι δεν χρειαζόταν να ανησυχεί.

"Α ναι, πήρα τον ρόλο", αναφώνησε ο Pascal όταν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*