Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Pedro Pascal στο cast της ταινίας τρόμου Weapons του Zach Cregger

*
Ο πρωταγωνιστής του The Last of Us, Pedro Pascal εντάχθηκε στο cast της ταινίας τρόμου Weapons, που ετοιμάζει ο δημιουργός του Barbarian, Zach Cregger. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, το φιλμ είναι εμπνευσμένο από το Magnolia του Paul Thomas Anderson και θα αφηγηθεί ιστορίες που αλληλοσυνδέονται, μέσα από το πρίσμα του τρόμου.

Ο Cregger έχει γράψει και το σενάριο, ενώ θα βρίσκεται και στην ομάδα παραγωγής, μαζί με την παρέα από του Barbarian, δηλαδή τους: Roy Lee, Miri Yoon της Vertigo, J.D. Lifshitz, Raphael Margules της BoulderLight Pictures.


Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή το φθινόπωρο, μετά από έναν έντονο πόλεμο προσφορών που οδήγησε τη New Line στη νίκη απέναντι σε πολλά άλλα studios του Hollywood, για την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Cregger, του οποίου το Barbarian, που κόστισε μόνο $4,5 εκ. είχε εισπράξεις $45,4 εκ. στο διεθνές box office.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*