Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Pete Davidson πρωταγωνιστεί στο comedy special Turbo Fonzarelli του Netflix (trailer)

To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για το νέο comedy special Turbo Fonzarelli, όπου πρωταγωνιστεί ο γνωστός από το Saturday Night Live, Pete Davidson. Θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 και πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του ηθοποιού με το Netflix, έπειτα από το Alive From New York του 2020.

“Ο Pete Davidson επιστρέφει για το δεύτερο ωριαίο του Netflix special, Turbo Fonzarelli. Ο Davidson εξηγεί το τι σημαίνει να μεγαλώνεις και να κλείνει τα 30, μιλώντας για την αγάπη, τη ζωή και το πως είναι να κατοικεί κανείς στο δάσος".


Την εποχή αυτή ο Davidson μετέχει στο θρίλερ The Home του James DeMonaco, την κωμωδία Wizards! με τον Orlando Bloom και στην ταινία Riff Raff με τη Jennifer Coolidge και τον Brian Cox. Επίσης, αναμένεται να επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν της σειράς Bupkis του Peacock.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*