Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πρωταγωνιστής του Blade, Mahershala Ali, ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του Joel στο The Last of Us

*
Σύμφωνα μα τον ηθοποιό Jeffrey Pierce, που δανείζει τη φωνή του στον Tommy στα video games The Last of Us, ο πρωταγωνιστής του Blade, Mahershala Ali ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για να υποδυθεί τον Joel στην παραγωγή του HBO.

Μιλώντας στο The Direct ο Pierce αποκάλυψε πως δεν περίμενε να του δοθεί ο ρόλος του Tommy στην τηλεοπτική σειρά και αποκαλύπτει τον λόγο: "Νομίζω αρχικά είχαν συζητήσεις με τον Mahershala Ali για να υποδύθεί τον Joel, κάτι που σήμαινε πως δεν θα έπαιζα τον Tommy… Και όταν έδωσαν τον ρόλο στον Pedro ήξερα ότι και πάλι δεν επρόκειτο να συμβεί, μιας και είμαι πιο μεγάλος σε ηλικία από αυτόν. Είμαι μεγαλύτερος από τον Pedro Pascal. Οπότε δεν είχα ψευδαισθήσεις για αυτό, είναι βέβαιο".


Στη σειρά, ο Pierce έχει τον ρόλο του Perry, ενός συνεργάτης της Kathleen, που είδαμε στο τέταρτο και στο πέμπτο επεισόδιο. Ο ίδιος είχε μιλήσει με τον Neil Druckmann πριν ξεκινήσουνν τα γυρίσματα και του είχε πει ότι αν του ζητηθεί θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στην αφήγηση της ιστορίας. Όταν έλαβε στα χέρια του το σενάριο κατάβε πως πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον. Τόνισε για τον Druckmann ότι είναι πολύ αγαπητός, ταλαντούχος και ξέρεις πως είναι τόσο καλός στη δουλεία του που όταν σου παραδώσει το σενάριο, γνωρίζεις ακριβώς το τι πρέπει να κάνεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*