Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Quentin Tarantino αποκαλύπτει ποια ταινία τον στιγμάτισε περισσότερο

*
Σε νέα του συνέντευξη, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Quentin Tarantino μίλησε για τις πιο ανατριχιαστικές ταινίες που έχει παρακολουθήσει, αποκαλύπτοντας αυτήν που τον τραυμάτισε περισσότερο.

Ο δημιουργός των Once Upon a Time in Hollywood και Kill Bill μπορεί να είναι μάστερ των σκηνών έντονης βίας, όμως η παιδική animated ταινία Bambi είναι αυτή που τον σόκαρε πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη. Όπως παραδέχτηκε, δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος για τη φωτιά στο δάσος, ούτε και για τον θάνατο της μητέρας του Bambi, γι’ αυτό και ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη ταινία, ανάμεσα σε άλλες creepy παραγωγές που έχει παρακολουθήσει. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1942.


Το φθινόπωρο του 2023 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δέκατης και τελευταίας ταινίας του Tarantino, που θα ονομάζεται The Movie Critic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*