Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Quentin Tarantino δεν "τελειώνει" ως σκηνοθέτης με το The Movie Critic

*
Για μια ακόμα φορά, ο Quentin Tarantino προκαλεί έκπληξη με τα πλάνα του, καθώς αν και εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι το The Movie Critic θα είναι η δέκατη και τελευταια ταινία του ως σκηνοθέτης, αυτό δεν ισχύει πλέον. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Tarantino άλλαξε γνώμη και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι το σενάριο γράφτηκε από την αρχή και ο δημοφιλής σκηνοθέτης αποφάσισε απλά να κάνει πίσω.

Υποτίθεται ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστούσε ο Brad Pitt. Θα ήταν η τρίτη συνεργασία ανάμεσα στον Pitt και τον Tarantino, μετά το Once Upon a Time… in Hollywood και το Inglourious Basterds. Υπήρχαν και φήμες για μια σύντομη εμφάνιση του Tom Cruise.


Λέγεται ότι το σενάριο θα διαδραματιζόταν στην Καλιφόνια της δεκαετία του '70 και θα ακολουθούσε έναν τύπο που ζούσε όπως ήθελε, όμως δεν ήταν διάσημος και έγραφες κριτικές σε μια πορνοφυλλάδα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*