Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Quentin Tarantino έγραψε το σενάριο της τελευταίας του ταινίας

*
Ο Quentin Tarantino ολοκλήρωσε το σενάριο για την τελευταία ταινία της καριέρας του, ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Η 11η ταινία του Αμερικανού θα ονομάζεται The Movie Critic και τα γυρίσματά της αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2023.

Ο Tarantino έχει δηλώσει πως, μετά από την πρεμιέρα της επόμενης ταινίας του, θα αποσυρθεί από το γράψιμο και τη σκηνοθεσία κινηματογραφικών παραγωγών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η ιστορία του The Movie Critic θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’70, με πρωταγωνιστή γυναίκα.

Μέχρι στιγμής ο Tarantino είναι ο δημιουργός 10 ταινιών, μεταξύ των οποίων είναι τα Once Upon a Time in Hollywood, Django Unchained, Kill Bill και Pulp Fiction.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*