Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Rafael Nadal και ο Carlos Alcaraz θα πρωταγωνιστούν στο επόμενο live sports event του Netflix

*
To Netflix ετοιμάζεται για ένα ακόμα live sports event. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν αγώνα τένις ανάμεσα στον Rafael Nadal και τον Carlos Alcaraz, που είναι το νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη. Η πλατφόρμα video streaming ονομάζει το event The Netflix Slam και θα προβληθεί ζωντανά στις 3 Μαρτίου 2024 από τη Michelob Ultra Arena που βρίσκεται στο Mandalay Bay Resort and Casino του Las Vegas. Ναι μεν ο Nadal και Alcaraz θα είναι τα πρώτα ονόματα, όμως το Netflix αναμένεται να ανακοινώσει και άλλους αγώνες.

Το πρώτο παρόμοιο event του Netflix πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο, με πιλότους της Formula 1 από το Drive to Survive να συναντάνει αθλητές του γκολφ από το Full Swing. Όσοι το παρακολούθησαν ίσως θυμούνται ότι υπήρχαν προβλήματα με τον ήχο και τον ρυθμό ανανέωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*