Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Rian Johnson υπέγραψε συμφωνία για δύο ταινίες με τη Warner Bros.

*
Σύμφωνα με το Variety, η εταιρεία T-Street των Rian Johnson και Ram Bergman υπέγραψε συμφωνία παραγωγής δύο ταινιών με την Warner Bros. Motion Picture Group.

«[Ο Michael De Luca] και [η Pam Abdy] με την ανανεωμένη δέσμευσή τους στην πρωτότυπη αφήγηση ιστοριών και την κινηματογραφική εμπειρία καθιστούν την Warner Bros. Discovery ένα ιδανικό μέρος για να μας βοηθήσει να φέρουμε τους κινηματογραφιστές που αγαπάμε στο κοινό σε όλο τον κόσμο σε μεγάλη κλίμακα», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Johnson και Bergman. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους έχουμε ως συνεργάτες».


Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο Τζόνσον θα σκηνοθετήσει κάποια από τις δύο ταινίες που θα επιβλέπουν ο ίδιος και ο Μπέργκμαν για τη Warner Bros. Η T-Street Productions παρήγαγε στο παρελθόν τις ταινίες Fair Play της Chloe Domont και American Fiction Cord Jefferson, οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2023, καθώς και το Snack Shack του 2024, το οποίο σκηνοθέτησε ο Adam Carter Rehmeier.

«Ο Rian και ο Ram είναι οι εμπνευσυές τόσων πολλών άκρως διασκεδαστικών ταινιών και αποτελούν ένα λαμπρό δημιουργικό δίδυμο που θα είναι σαν στο σπίτι τους στην οικογένεια του Warner Bros. Motion Picture Group, εργαζόμενοι για να φέρουν περισσότερες σπουδαίες ταινίες στους θεατές παγκοσμίως», δήλωσαν οι De Luca και Abdy, συμπρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι του Warner Bros. Motion Picture Group. «Καθώς η Warner Bros. Discovery συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον της ψυχαγωγίας για το κοινό όλων των ηλικιών, είμαστε πέρα για πέρα ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Rian και τον Ram εδώ μαζί μας». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*