Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Robert Downey Jr. επιθυμεί να γυριστεί νέο Sherlock Holmes

*
H Susan Downey, παραγωγός του Sherlock Holmes 3, δηλώνει πως η τρίτη ταινία της σειράς δεν έχει ακυρωθεί, τα σχέδια παραμένουν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της: “Λοιπόν, αυτά που μπορώ να σας πω είναι τα εξής. Η Amanda Burrell μπορεί να επιβεβαιώσει τα λόγια μου. Πρόσφατα, είχαμε δείπνο μαζί με τον Robert και την Amanda, οι τρείς μας. Υπήρχε ένα συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, για την ταινία. Οπότε ναι, το έχουμε στα υπ' όψιν μας. Θα το κάνουμε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία και τον Robert”.


Το πρώτο έργο της σειράς, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Robert Downey Jr. ως Sherlock Holmes και ο Jude Law ως Dr. John Watson, κυκλοφόρησε το 2009 και εισέπραξε πάνω απο $524 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office. Το sequel, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, κυκλοφόρησε το 2011 με ανάμεικτες κριτικές αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τα $543 εκατομμύρια. Τρίτη ταινία ανακοινώθηκε άμεσα, αλλά έκτοτε έχουν περάσει πάνω απο 10 χρόνια χωρίς νεότερα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις δύο ταινίες στο Apple TV Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*