Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Robert Pattison θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Mickey 17 του Bong Joon-ho (trailer)

Το επόμενο project του σκηνοθέτη Bong Joon-ho (Parasite) είναι η ταινία επιστημονικής φαντασίας Mickey 17. Θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024. Το σενάριο είναι βασισμένο στη νουβέλα Mickey 7 του Edward Ashton και έχει να κάνει με έναν "αναλώσιμο" υπάλληλο που έχει ως αποστολή να αποικήσει έναν νέο παγωμένο κόσμο, όπου θα μπορεί να μετακομίσει ένα μέρος της ανθρωπότητας. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Robert Pattinson και δίπλα του οι Steven Yeun (Nope, Okja), Naomi Ackie (The Rise of Skywalker), Toni Collette (Knives Out) και Mark Ruffalo.

Πέρα από τα μέλη του cast, στην ομάδα του Joon-ho μετέχουν η production designer Fiona Crombie (Cruella), η costume designer Catherine George (Okja, Snowpiercer) και ο Dan Glass, visual effects supervisor, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες Matrix.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*