Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Russel Crowe πρωταγωνιστεί στο νέο αστυνομικό θρίλερ Sleeping Dogs (trailer)

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας Sleeping Dogs, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Russell Crowe και Karen Gillan.

Το Sleeping Dogs σκηνοθετείται από τον Adam Cooper, σε σενάριο των Cooper, Bill Collage και E.O. Chirovici. Το φιλμ βασίζεται στο μυθιστόρημα “The Book of Mirrors” («Το Βιβλίο των Κατόπτρων», εκδ. Πατάκης) του Chirovici. Πέρα από τους Crowe και Gillan, παίζουν επίσης οι Márton Csókás, Thomas M. Wright, Harry Greenwood και Tommy Flanagan.


Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου 2024.

Ένας πρώην ντετέκτιβ του τμήματος Ανθρωποκτονιών (Russell Crowe) με απώλεια μνήμης αναγκάζεται να λύσει έναν άγριο φόνο που δεν μπορεί να θυμηθεί», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Ωστόσο, όσο τα στοιχεία φέρνουν στο φως μυστικά που συνδέονται με το ξεχασμένο παρελθόν του, αυτός οδηγείται σε μια τρομακτική αλήθεια - μερικές φορές, είναι καλύτερο να μην ξύνεις παλιές πληγές».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*