Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Samoa Joe θα υποδυθεί τον Sweet Tooth στη σειρά Twisted Metal

*
Ο παλαιστής του AEW, Joe Seanoa ευρύτερα γνωστός ως Samoa Joe, θα υποδυθεί τον Sweet Tooth στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Twisted Metal. Πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώθε ότι ο Will Arnett θα δανείσει την φωνή του στον Sweet Tooth, όμως παρέμενε άγνωστη η ταυτότητα εκείνου που θα τον υποδυόταν. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από ένα νέο δημοσίευμα του Deadline.

Ο γελαστός κλόουν Sweet Tooth είναι ίσως η πιο εμβληματική εικόνα των δέκα τίτλων που αριθμεί η σειρά μέχρι σήμερα.


Για το cast της σειράς Twisted Metal έχουν επίσης επιβεβαιωθεί οι Anthony Mackie (Falcon στο Marvel Cinematic Universe), Thomas Haden Church (Sandman στο Spider-Man 3), Stephanie Beatriz (Rosa Diaz στο Brooklyn Nine-Nine) και Neve Campbell (Sidney Prescott στο Scream).

Σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) και ο Mackie υποδύεται τον John Doe, ο οποίος πάσχει από αμνησία και μιλάει τόσο γρήγορα όσο οδηγεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*