Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Samuel L. Jackson επιστρέφει στη σειρά Secret Invasion της Marvel (trailer)

Κατά τη διάρκεια του panel της Marvel στο πλαίσιο του D23 event, παρουσιάστηκε το πρώτο trailer για τη σειρά Secret Invasion, που θα προβληθεί μέσω του Disney+. Δημοφιλείς χαρακτήρες του MCU επιστρέφουν, όπως οι Nick Fury, Maria Hill, Talos, War Machine και Everett Ross.

Το Secret Invasion χαρακτηρίζεται ως ένα crossover comic event series, που παρουσιάζει τους Skrulls, μια συμμορία που έχει τη δυνατότητα να αλλάζει μορφή και βρίσκεται στη Γη εδώ και αρκετά χρόνια. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Samuel L. Jackson, που επιστρέφει στον ρόλο του Nick Fury για δωδέκατη φορά από το 2008 που υποδύθηκε τον χαρακτήρα στην ταινία Iron Man. Θα συνεργαστεί με τον Ben Mendelsohn (Captain Marvel), που θα έχει τον ρόλο του Talos, του ψευτοηγέτη των Skrulls.


Στο πλευρό τους οι Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami), η βραβευμένη με Oscar Olivia Colman (The Crown), η υποψήφια για Emmy Emilia Clarke (Game of Thrones), Killian Scott (Dublin Murders), Christopher McDonald (Happy Gilmore), Carmen Ejogo (Fantastic Beasts) και Cobie Smulders στον ρόλο της Maria Hill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*