Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shawn Levy αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης του Deadpool 3

*
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Shawn Levy, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να δουλέψει μαζί με τον Ryan Reynolds στο Deadpool 3. Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο Free Guy και στο επερχόμενο The Adam Project. Η συγγραφή του σεναρίου έχει ανατεθεί στους Rhett Reese και Paul Wernick, οι οποίοι έγραψαν την πλοκή των δύο προηγούμενων ταινιών.  Δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε κάποια ένδειξη για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν, πλην φυσικά του Ryan Reynolds.

Το Deadpool 3 θα είναι η πρώτη ταινία που παράγεται μετά την αγορά της 20th Century Fox από την Disney. Μένει να δούμε αν ο Deadpool θα μπει στο Marvel Cinematic Universe με κάποιον τρόπο, ειδικά μετά από τους υπαινιγμούς και το χιούμορ του σχετικά με ταινίες του σύμπαντος αυτού στα δύο πρώτα Deadpool.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*