Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O showrunner του The Last of Us μοιράζεται λεπτομέρειες για την εύρεση της ηθοποιού που υποδύεται την Ellie

*
Ο showrunner του The Last of Us, Craig Mazin μίλησε σχετικά με τη διαδικασία εύρεσης της ηθοποιού που υποδύεται την Ellie και δεν είναι άλλη από τη Bella Ramsey. Αρχικά αναφέρθηκε στον ρόλο του Joel, λέγοντας ότι η ανάθεσή του στον Pedro Pascal έγινε χωρίς πολλές πολλές σκέψεις.

Για την Ellie πήρε περισσότερο μιας και είναι ένας δύσκολος ρόλος για casting. Προσπαθήσαμε να βρούμε ποια θα υποδυθεί ένα κορίτσι 14 ετών και αυτό είναι απίστευτα δύσκολο. Και τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν έχουν ιδιαίτερες εμπειρίες από τη ζωή τους. Είναι δύσκολο να βρεις ένα παιδί να ενσαρκώσει τέτοιο χαρακτήρα, ήταν τα λόγια του Mazin.


"Συν, έπρέπε να είναι κεφάτη, σκληρή, βίαιη και να προστατεύει τον εαυτό της. Επίσης, έπρεπε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορεί να συνδεθεί με τον Joel, οπότε μας πήρε περισσότερο. Είδαμε περισσότερα από 100 άτομα".

Μία από τις 100 ήταν η Bella Ramsey, την οποία ο Mazin είδε πριν τον Neil Druckmann- κάτι που του δημιούργησε ανησυχίες.

"Ο μόνος φόβος που είχα ήταν ότι, επειδή παρακολούθησα την audition της πριν από τον Neil, πανικοβλήθηκα ότι δεν θα του άρεσε και θα ζούσα για την υπόλοιπη ζωή μου γνωρίζοντας πως δεν είχαμε την καλύτερη Ellie που θα μπορούσε να υπάρξει. Ευτυχώς όμως τη λάτρεψε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε βρει καλύτερη. Είναι η πιο άξια ερμηνεύτρια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*