Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Sir Anthony Hopkins πρωταγωνιστεί ως Ηρώδης σε ταινία για την Παναγία!

*
Ο Anthony Hopkins υποδύεται τον βασιλιά Ηρώδη στο “Mary”, ένα νέο βιβλικό έπος που πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Hopkins συμπράττει με τη Noah Cohen στo “Mary”, μια ταινία που σκηνοθετεί ο D. J. Caruso. Ο Caruso είχε γυρίσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, τις ταινίες Disturbia του 2007, Eagle Eye του 2008, I Am Number Four του 2011 και xXx: Return of Xander Cage του 2017.


«Στo Mary, μια ιστορία ενηλικίωσης, η πρωταγωνίστρια διώκεται μετά την απόκοσμη σύλληψη του παιδιού της και αναγκάζεται να κρυφτεί», αναφέρει η περιγραφή της πλοκής από το Deadline. «Η αδυσώπητη επιθυμία του βασιλιά Ηρώδη να διατηρήσει την εξουσία με κάθε κόστος πυροδοτεί τη δολοφονική καταδίωξη του νεογέννητου παιδιού που θεωρεί ότι απειλεί τη βασιλεία του στο θρόνο. Η ταινία βλέπει τη νεαρή Μαρία και τον Ιωσήφ να τρέπονται σε φυγή και να πρέπει να κρύψουν το μωρό τους, τον Ιησού, με κάθε κόστος».

Ο Timothy Michael Hayes έγραψε το σενάριο της ταινίας Mary. Σύμφωνα με το Deadline, ο Hayes συμβουλεύτηκε «ιερείς, επισκόπους, βαπτιστές πάστορες, ραβίνους, μορμόνους, μουσουλμάνους, βιβλιολόγους και θεολόγους» ενώ δούλευε πάνω στο έργο.

Μαζί με τον Hopkins και την Cohen, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα, στο Mary πρωταγωνιστούν η Mila Harris ως Young Mary, ο Ido Tako ως Joseph, η Stephanie Nur ως Salome, η Susan Brown ως Anna the Prophetess, ο Ori Pfeffer ως Joachim, η Hilla Vidor ως Anne και ο Gudmundur Thorvaldsson ως Marcellus.

Οι Dudley O'Shaughnessy, Eamon Farren, Mili Avital, Milo Djurovic, Charley Boon, Kelsie Lewis και Jade Croot παίζουν ρόλους που δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστοί.

«Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, με ελκύει η πρόκληση των πολύπλοκων σεναρίων», δήλωσε ο Hopkins για την ταινία. «Όπως επίσης, το επίπεδο της λεπτομέρειας που δίνεται σε αυτή την παραγωγή με εξαιρετικά σκηνικά, τεχνικά μέσα και κοστούμια - με κάνει υπερήφανο που συμμετέχω σε αυτό».

Ο Caruso πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω στον κόσμο μια απεικόνιση της πραγματικής ανθρώπινης Μαρίας. Η ιστορία της έχει μια λιγότερο γνωστή αρχή- αξίζει βαθύτατα να ειπωθεί. Η απεικόνισή της από τη γέννηση μέχρι την παιδική ηλικία και η παρουσίασή της ως ανθρώπινο ον με ανησυχίες και φόβους θα αποδώσει τιμή σε όλα όσα εμπνέουν και σφίγγουν το στομάχι μας στη θέα του ταξιδιού της».

Η παραγωγή της ταινίας “Mary” γίνεται από τους Mary Aloe, Hannah Leader, Gillian Hormel και Joshua Harris.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*