Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O σκηνοθέτης της ταινίας Mortal Kombat υπέγραψε συμβόλαιο για το sequel

*
Τον Ιανουάριο, αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ πως η New Line Cinema εργάζεται σε ένα sequel της πρόσφατης ταινίας Mortal Kombat. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο Simon McQuoid, σκηνοθέτης της ταινίας θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο για το sequel.

Η ταινία Mortal Kombat κυκλοφόρησε το 2021 και διηγείται την ιστορία του Cole Young, ο οποίος βρίσκει τον εαυτό του εμπόδιο στα σχέδια του Shang Tsung να σκοτώσει όλους τους υποψήφιους μαχητές της γης για το επερχόμενο τουρνουά Mortal Kombat. Παρόλη την ανάμεικτη κριτική που έλαβε από επαγγελματίες, φαίνεται πως η ταινία – reboot του γνωστού fighting franchise τα πήγε πολύ καλά στο Box Office, ενώ βρίσκεται και στις κορυφαίες – βάση προτίμησης χρηστών – ταινίες του HBO Max.

Σεναριογράφος της ταινίας θα είναι ο Jeremy Slater, ο οποίος έγραψε και το Moon Knight του Disney+. Δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για την επερχόμενη συνέχεια του Mortal Kombat.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*