Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης του Deadpool ανέλαβε την ταινία Borderlands

*
Ο Tim Miller, σκηνοθέτης του Deadpool, ανέλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας Borderlands, για την οποία έχουν ξεκινήσει τα reshoots. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο αρχικός σκηνοθέτης, Eli Roth, παρέδωσε τα ηνία του project για τις τελευταίες δύο εβδομάδες των γυρισμάτων, καθώς αποχωρεί για άλλη ταινία.

Η ταινία βασίζεται στο πασίγνωστο first person shooter της Gearbox και ήταν προγραμματισμένη για κυκλοφορία το 2022. Όμως, ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ως προς το πότε θα προβληθεί.


Θα πρωταγωνιστούν οι Cate Blanchett ως Lilith, Kevin Hart ως Rolan, Ariana Greenblatt ως Tiny Tina, Jamie Lee Curtis ως Tannis και Jack Black ως Claptrap. Το σενάριο επιμελήθηκε ο Craig Mazin (The Last of Us).

Κατά την διάρκεια του Panel της Lionsgate στην CinemaCon το 2022, προβλήθηκε ελάχιστο υλικό από την ταινία. Έκτοτε, τίποτα δεν έχει φτάσει στα μάτια του κοινού, παρα μόνον μια φωτογραφία με την σιλουέττα των χαρακτήρων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*