Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης του John Wick συμφώνησε να αναλάβει την ταινία Rainbow Six

*
Ο σκηνοθέτης του John Wick, Chad Stahelski ανέλαβε και την ταινία Rainbow Six. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Tom Clancy που κυκλοφόρησε το 1998 και αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της ομώνυμης σειράς video games. Δημοσίευμα του The Hollywood Reporter αναφέρει ότι στην επερχόμενη παραγωγή της Paramount θα πρωταγωνιστεί ο Michael B. Jordan στον ρόλο του John Kelly, όπως είχε κάνει και στην ταινία Without Remorse (2021), που βασίζεται επίσης σε βιβλίο του Clancy.

Ο Stahelski είναι πολυάσχολος το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει αναλάβει επίσης τη μεταφορά του Ghost of Tsushima στη μεγάλη οθόνη, ένα πιθανό remake του Highlander με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill και τη μεταφορά των βιβλίων Black Samurai του Marc Olden.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*