Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης του John Wick θέλει να πειραματιστεί με τη χρωματική παλέτα της ταινίας Ghost of Tsushima

*
Ο Chad Stahelski έχει μεγάλα σχέδια για την επικείμενη κινηματογραφική μεταφορά του Ghost of Tsushima, της Sucker Punch Productions.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών John Wick αυτήν την περίοδο προωθεί τη νεότερη ταινία του, John Wick: Chapter 4, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες. Τον Μάρτιο του 2021 έγινε γνωστό πως θα σκηνοθετήσει την ταινία Ghost of Tsushima, κάτι που αναμένεται να είναι πλέον το επόμενο project του. Μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτό, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιλώντας στο DiscussingFilm, ο Stahelski σχολίασε πως η ιστορία του τίτλου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όταν ο παίκτης / θεατής αντιληφθεί τη μυθολογία γύρω από τον πρωταγωνιστή Jin Sakai, σε συνδυασμό με τα πανέμορφα γραφικά του τίτλου. Σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στις ταινίες John Wick, όπου η αγάπη του για τα χρώματα και για τις συνθέσεις χρωμάτων είναι ευδιάκριτη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αναζητά τρόπους να πειραματιστεί με τη χρωματική παλέτα του Ghost of Tsushima ακόμα περισσότερο, θέλοντας να μεταφέρει τον κόσμο του παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη με τον ρεαλιστικότερο δυνατό τρόπο.

Πέραν τούτου, η μόνη άλλη επιβεβαιωμένη πληροφορία που έχουμε μέχρι τώρα για τη συγκεκριμένη ταινία, είναι ότι θα γυριστεί στα ιαπωνικά, με καστ αποκλειστικά Ιάπωνες ηθοποιούς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*